09 de novembre 2006

NOTES DE PREMSA

Si encara no heu vist els articles que han aparegut a la premsa en relació als temes que plantegem, punxeu als enllaços que hi ha a la dreta de la pàgina.

Ens reiterem: Degut a la sobreutilització acústica de l'espai públic i els problemes que se'n deriven pel veïnat, exigim la no programació de cap activitat amb megafonia o concert a la Rambla del Raval fins a la finalització de les obres que s'estan executant a l'entorn.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Quin mal de cap. Concert de 18:00 a 22:00. He intentat estudiar-me unes cançons i no he pogut, perquè volgués o no havia d'escoltar les que tocaven a fora. Treballar en uns textos a l'ordinador, tampoc, pel mateix motiu. Ni llegir. Ni mirar la tele. No es podia estar a casa. Solució? la de sempre, marxar. Aquest cap de setmana, no puc escollir el que vull fer.
Dissabte a la tarda i diumenge és quan descansem de les obres. Dilluns començarem la setmana sense haver pogut descansar. I ens diran que s'han complert estrictament els horaris previstos. Oh! gràcies!!!

11 de novembre, 2006 23:00  
Anonymous Anònim said...

Sembla ser que aquí no tenim dret a estar farts d' un maltracte institucional que ens estan imposant amb els impostos que paguem.

Si, les activitats van acabar a la hora prevista....llástima que no vam tenir ni un segon per descansar des que es va acabar el soroll de les obres de "La Illa especuladors i torturadors" i va començar la programació cultural del Festival.

Les veïnes i veíns estem "al borde de un ataque de nervios", perquè això és ploure sobre mullat.

Si jo pugués dormir algun dia senser 8 hores segurament no estaria tan borde.

Si la Guardia Urbana hagués vingut alguna de les 50 vegades que he trucat denunciant que les obres incomplien els horaris (abans comçaven per sistema a les 7, 30 del matí...i un dia van acabar gairebé a les 11 de la nit....!!!!).

Si poguéssim descansar, si veiessim algun canvi o que algú fa algo....potser el nivell d' angoixa baixaria.

Això és un infern, hi han obres per tot arreu (no solament les de la Illa citada, si no tot el terre de la Rambla del Raval), sempre està tot brut, els contenidors de reciclatge estan sistemàticament col.lapsats,....

Gràcies a tots el medis de comunicació que ens han titllat d' exagerats i tocapelotes.

Suposo que els veíns no som "fonts fiables"....serà millor escoltar la versió oficial, no?. I aquesta és la ciutat de les persones???

16 de novembre, 2006 02:08  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home