13 de setembre 2009

Aquests dies...

...es nota que el barri és ple de periodistes, perquè passa cada pocs minuts la Guàrdia Urbana, i hi ha vigilància a cada cantonada. La "zona vermella" (Robadors, Sant Ramon, etc.) està molt més tranquil·la, i curiosament, molt més neta. La catonada Robador-Sant Rafael, on normalment creix sense control una enorme muntanya de deixalles ara està com una patena, no sigui cas que surti a alguna foto.
Si n'hi ha prou amb uns quants titolars de premsa perquè la cara del barri millori visiblement, si la solució parcial d'alguns dels aspectes que preocupen als veïns sembla tan fàcil i immediata, què feien fins ara? què han fet tot aquest temps mentre ens queixàvem i denunciàvem sense ser mai escoltats? i sobretot, quina excusa ens donaran quan d'aquí uns dies es deixi de parlar del barri i tot torni a ser com fa una parell de setmanes?

El que no ha canviat en absolut, o fins i tot ha empitjorat, donat que la Urbana està molt ocupada amb d'altres tasques, és la festa que s'organitza pràcticament cada nit a la rambla del Raval. Aquest cap de setmana ha sigut de bogeria. A més, ara ja no només podem gaudir del servei dels lateros, també hi ha qui passa amb grans plates plenes de menjar que ofereixen als que formen les rotllanes a terra. Aviat tindrem massatges, tatuatges, pareos i collarets com a les platges de la Barceloneta.

I la itziar González encara no ha dimitit.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ah, pero es que el "ocio nocturno" (fascinante eufemismo para evitar tener que decir "aborregamiento de masas")es sagrado. ¿Derecho al descanso? ¿contaminación acústica? ¿embrutecimiento de la juventud?. No, no. El ocio nocturno es un pilar sobre el que se sostiene nuestra sociedad capdavantera.

21 de setembre, 2009 15:28  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home