23 de setembre 2009

Volem reconèixer-ho

És de justícia assenyalar que la regidora del districte de Ciutat Vella s'ha implicat personalment en disminuir una mica la pressió que patirem els veïns durant aquests dies de festa, i ha assumit ella sola la responsabilitat d'una decisió incòmoda d'imposar i difícil d'explicar, com és canviar a l'últim moment la ubicació d'un dels concerts més esperats (per nosaltres temuts) de la Mercè.
De la mateixa manera que escrivim paraules molt dures dirigides a ella o pengem els textos més crítics dels que ens envien, ara ens toca apreciar públicament el seu gest i agrair-li. Lamentablement queda poc lluït, perquè el pes segueix sent molt, tres nits seguides de concerts dels grossos, amb un escenari d'una mida incongruent i un volum de so (a jutjar per les proves de so) injustificadament elevat. Però benvinguda sigui la nit de més que hem pogut quedar-nos a casa els que pensàvem fugir aquesta tarda.
Tant de bo en el futur la rambla del Raval sigui un carrer com els altres, i les activitats programades aquí siguin raonables i consensuades amb els veïns, així no caldrà prendre mesures correctores tan arriscades i costoses.

En fi...bona Mercè a tothom! que tot vagi sobre rodes!