19 de febrer 2007

REUNIÓ AMB EL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA DEL 13-02-07

Farem un petit resum del que vam parlar a la reunió de dimarts dia 13 de febrer al Districte, perquè tothom en pugui conèixer el rsultat.
Ens van presentar una nova proposta d'activitats a la Rambla que respecte a l'anterior, quedava modificada en el següent:

-en lloc de 2 o 3 dies de concert per la Festa Major del Raval (juliol), només un dia de concert, i els altres dos d'activitats diurnes i també al vespre però sense amplificació de so.

-l'activitat de futbol que es feia durant la Festa Major del Raval al juliol a la Rambla del Raval, i que durava tot un dia i generava bastant soroll, es farà aquest any al polesportiu de Can Ricart.

-en lloc de 3 dies de concert per la Mercè, seran 2 dies. El format variaria una mica, en lloc del BAM tindríem les orquestres de ball que fins ara actuaven a la Plaça Reial.

La resta d'activitats queda igual: cercavila per Carnaval, Sant Jordi, Sant Ponç, un dia de cercavila al juny, basquet 3x3 al juny, i, finalment, dos dies de Raval(s) i un de cercavila al desembre. Totes aquestes activitats ens han promès que seran sense megafonia...a veure si es compleix.

Nosaltres vam respondre que ens continuava semblant excessiu tres dies de concerts fins a la matinada tenint en compte que patim des de fa mesos les obres de l'Illa Robadors, enormement generadores de soroll i molestia, i només podem descansar els diumenges. Afegir a això, ni que sigui un sol dia, una nit sense dormir ens causa un gran perjudici. A mes, vam demanar que l'horari fos reduït, i en lloc de permetre la durada del concert fins a les dues, es fessin acabar abans.
Des del Districte no es van pronunciar definitivament respecte a aquesta petició; no s’hi van negar rotundament, i van deixar oberta la possibilitat de negociar-ho amb l'ICUB, però deien al mateix temps que a ells els sembla molt raonable aquesta proposta i no veuen motiu per retallar-la encara més. No ens van donar opció a una propera reunió per acabar de tancar aquest tema.