27 de setembre 2009

Nits de Mercè

Tot i que els concerts programats a la rambla del Raval han finalitzat puntualment a l'hora prevista, la dotació extraordinària de Guàrdia Urbana i el servei de neteja que havia d'actuar immediatament després d'acabat el concert han sigut clarament insuficient per pacificar la rambla a una hora raonable.
Insistim en què l'escenari era d'una mida exagerada per un carrer on les vivendes queden a tocar dels altaveus, que el volum és massa alt, injustificadament alt, i que el tipus de públic que s'atreu amb la mena de música programada és el mateix que ve qualsevol altre dia a fer ús del servei dels lateros. L'ambient que es crea durant i després del concert és tot menys cívic, i absolutament incompatible amb el descans dels soferts habitants d'aquest carrer.
Mireu aquest vídeo on una veïna explica les raons que ens porten a protestar i un hostaler les que ells tenen per reivindicar aquesta mena d'actes a la rambla. Veureu què animada que estava la rambla del Raval la nit de divendres. També ho expliquen a aquest article de l'Avui.