19 de febrer 2007

DESPRÉS DE LA REUNIÓ, DESENCÍS..

La nostra valoració de la reunió no és especialment positiva. Seguim pensant que ens sotmeten a massa agressions i que haurien de ser extremadament curosos amb totes aquelles que poden evitar, donat que de les obres no ens en lliurarem encara en anys. Ells creuen, en canvi, que han cedit molt. Pot semblar-ho a la vista de la reducció que han fet del calendari d’activitats, però la realitat tal i com la veiem nosaltres és que el calendari anterior era absolutament irracional i intolerable pels veïns, com ho ha estat el dels quatre darrers anys, i aquest és millor, però no és bo.
Seguim sense compartir en abolut la seva visió del barri (i, en general, de la ciutat). Afirmen que és bo fer concerts al Raval, promocionar l’oci nocturn (com si no estés prou promocionat per sí mateix), i demostrar a la ciutadania que aquest és un barri idoni per divertir-se a la nit (com si la ciutadania no n’estés, desgraciadament, prou ben assebentada). Pensen, encara, que ens fan un favor. Nosaltres no entenem perquè compten els altres ciutadans més que nosaltres, ni perquè cal portar la música i l’oci al Raval per dinamitzar-lo i no a Sarrià o a la Zona Franca, per posar l’exemple d’algun barri on no es promocionen aquests aspectes i no per això perden identitat o es degraden.
No entenem què volen per Barcelona, però sigui el que sigui no fa content a ningú, ni als veïns ni als que reivindiquen el tipus d’ús del carrer que nosaltres critiquem.
Veurem si serà amb els mateixos que haurem de continuar negociant...