13 de novembre 2008

Aquest cap de setmana toca marxar de casa

Perquè tindrem la Rambla molt animada els dos dies: batucades, rodes de capoeira, danses, concerts, cercavil·les...un programa que pot sonar fantàstic si no l'has de suportar sota del teu balcó durant dos dies seguits a tota hora. El pitjor, diumenge a la nit, concert de hip-hop just a l'hora de fer dormir les criatures, que, per l'experiència d'altres anys, ocasiona una molèstia bastant superior a l'assistència de públic i a la qualitat de la música.
Realment ens sembla molt bé que totes les entitats de barri s'expressin i mostrin la seva activitat al carrer, però seria d'agrair que no ho fessin torturant sempre els mateixos.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

SRA REGIDORA: POT VENIR VOSTÈ A CASA MEVA DIUMENGE A LA NIT A FER DORMIR LA MEVA FILLA DE 14 MESOS? AMB TANT SOROLL NOSALTRES JA NO SABEM COM FER-HO!

13 de novembre, 2008 15:56  
Blogger Gulimina said...

Sisplau... estem parlant de dos dies l'any!!! Si s'exposés que cada cap de setmana hi ha activitats a la Rambla del Raval de concerts aixordadors, i músiques infernals ho entendria. Respecto les seves opinions però ho sento molt no puc estar-hi d'acord. PArlant la gent s'enten i sempre es possible arribar a acords i considero, com a persona que treballo al barri del Raval, que per part de tots ( entitats, ajuntament, veïns etc ) sempre s'ha fet i espero que això es mantingui durant anys!! A vegades hem de cedir per el bé de tots. A vegades sortiran beneficiats alguns i altres no, però considero que sempre es té en compte totes les postures.

14 de desembre, 2008 20:43  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home