18 de juliol 2009

Visca La Festa Major!

Ho reconeixem, queixar-se de la festa major del barri queda molt ranci i antipàtic. Què hi farem, ens hem tornat una mica així. Ens hi han fet tornar. És l'insomni, està més que demostrat que provoca irritabilitat, depressió, apatia, tristesa, ansietat, problemes de concentració, amnesia, crisis d'angoixa nocturnes...molta mala llet, en general.
Si fos només aquesta festa major, és obvi que ni existiria aquest blog ni existiria la plataforma. El problema és que nosaltres, de festes majors en tenim unes quantes. La del Raval, la Mercè, el Carnaval, Santa Eulàlia, Sant Jordi, els festivals de cultura d'algunes entitats, les trobades de bastoners i puntaires...i cada dia durant l'estiu (que bé a l'hivern, almenys només és el cap de setmana) els concerts espontanis que s'organitzen sota de casa, sovint promocionats per algun bar o restaurant, sota la mirada impassible de la Guàrdia Urbana, i els instruments de percussió diversos amb què els incansables consumidors de servesesbiers amenitzen les nostres matinades.
Aquest cap de setmana toca dormir fora un altre cop. És molt el que portem ja suportat aquest any. Ja no sabem on posar-nos.
Si la senyora regidora, en vistes que aquest problema se li ha escapat completament de les mans, en lloc de les seves amables paraules, ens proporcionés una habitació d'hotel cada cop que és impossible dormir a casa nostra, ens queixaríem una mica menys.
Ho repeteixo, no tenim segones residències. El que sí que tenim són fills i feines a primer hora del matí.