14 de juny 2009

I FINALMENT ENS HEM TORNAT A REUNIR

El concert programat a partir de les 23 h va ser la gota que va fer vessar el got, una altra vegada. Un correu dirigit a la Regidora va propiciar que novament poguéssim comentar amb l'equip de govern del Districte l'absurditat, des del nostre punt de vista, d'aquest model de barri i de ciutat.
Hem de dir que creiem que la reunió que vam mantenir amb l'Ajuntament va ser productiva i vam poder veure com les nostres reclamacions i inquietuds eren reconegudes i compartides. Respecte l'últim contacte que havíem tingut, en el qual se'ns va dir en altres paraules que el PAD tot ho solucionaria, creiem que aquest nou contacte és un pas endavant. Després d'unes passes enrera ens tornem a trobar en el mateix punt, és a dir, una vegada compartit el diagnòstic cal posar-se d'acord en les solucions i, sobretot, que l'equip de govern les apliqui i compleixi els seus compromisos.

Les nostres reivindicacions estan clares, al llarg d'aquest bloc estan més que exposades. Som conscients que vivim al voltant d'un espai sotmès a una gran demanada per a fer-hi activitats, simplement el què volem és poder-hi viure i fer entendre a tothom que les activitats cal dosificar-les i, sobretot, minimitzar aquelles amb amplificació acústica.

Indiquem com a exemple tot allò que es programa a la Rambla del Raval i amb el què hem de conviure: fires i mercats, activitats esportives a l'aire lliure, festes majors (Raval, Barcelona, Bam,..) festivitats (Sant Jordi, Santa Eulàlia, Carnaval,...), festes de diferents comunitats (Pakistan, filipines,...), festivals (Ravals,...), concerts, cercaviles, bandes de música, presentacions polítiques, rodatges, manifestacions.

Moltes d'aquestes activitats ens agraden, i ho remarquem perquè moltes vegades no se'ns ha volgut escoltar, però les que provoquen contaminació acústica les volem minimitzar.